Algemene Voorwaarden:


Zorg dat de het dier ( Paard, hond ect) er goed verzorgd uitziet. Train met uw hond of paard een paar commando's om het tijdens de fotoreportage makkelijk te laten verlopen. tip* weet wat uw hond of paard interessant vindt om de aandacht te trekken.


 1. U kiest voor een bepaalde fotograaf omdat de stijl van deze fotograaf u aanspreekt, de fotograaf is vrij haar kennis en inzicht in de reportage toe te passen.  
 2. Uit iedere fotoreportage wordt een selectie van de foto’s gemaakt.  De fotograaf zal een selectie maken van de beste foto’s, zodat de stijl van de fotograaf vastligt in de reportage. De fotoreportage is pas compleet nadat de fotograaf deze selectie heeft gemaakt. 


De fotograaf is vrij om zelf te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die volgens de fotograaf niet geschikt zijn om te tonen. 


Boekingen 

 1.  Een fotoreportage boeken kan: via de site, facebook, per e-mail of telefoon 
 2.  Eventuele reiskosten van de fotograaf zijn niet bij de prijs van een fotoreportage inbegrepen en dienen nog apart te worden voldaan.
 3.  Het bedrag voor de fotoreportage en de reiskosten dient tijdens de reportage contant of vooraf de fotoreportage betaald te worden. (Betaling vooraf via een overschrijving is ook mogelijk.)


Uw reportage en uw foto’s zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk . 

 

Betalingen

 1. Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, tenzij schriftelijk anders is vermeld.
 2. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk een factuur met daarop een beschrijving van de bestelling, de kosten en de bankgegevens om de factuur te voldoen. 
 3. De betalingstermijn van uw factuur is 7 dagen, tenzij anders is vermeld 
 4. Bij afmelding 

 

Cadeaubonnen

 1. U kunt bij bw-shots dierenfotografie een cadeaubon kopen. De cadeaubon is een bon vanaf 25,- euro of een door u te bepalen bedrag.
 2. De cadeaubon kan niet retour genomen worden en kan niet worden ingewisseld voor geld.
 3. U mag een cadeaubon schenken of verkopen aan een ander. Echter, de geldigheidsdatum blijft staan op de originele dag van afgifte.
 4. Een cadeaubon is 1 jaar geldig na afgifte door bw-shots dierenfotografie.
 5. U kunt de cadeaubon besteden aan een fotoreportage of nabestellingen.
 6. De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de bestelling.
 7. Een cadeaubon kan 1x gebruikt worden voor de volledige waarde. U ontvangt geen geld of tegoed retour. 

Bw-shots 2020

Copyright © Alle rechten voorbehouden